Logo


Mapa


Proizvodno uslužno društvo
Tranzit bb
79240 Kozarska Dubica
Bosna i Hercegovina

T/F: +387 (0)52 430 266
M: +387 (0)65 603 358
E: info@terravita.ba
W: http://www.terravita.ba/

O NAMA

Naše preduzeće sa sjedištem u Kozarskoj Dubici osnovano je 2003. godine. Počeci rada našeg preduzeća obilježeni su radom jedne poljoprivredne apoteke. Od samog početka preduzeće bilježi pozitivne rezultate iz godine u godinu kako u poslovanju tako i u proširenju svojih kapaciteta i proširenju djelatnosti.

TERRAVITAOd 2009. godine uspješno se bavimo proizvodnjom stočne hrane. Tvornica je tehnički i tehnološki opremljena za proizvodnju široke palete proizvoda za ishranu stoke. Proizvodni asortiman obuhvata gotove smješe i super koncentrate za sve vrste stoke i peradi. Proizvodnja se odvija prema dnevnim narudžbama naručitelja, a proizvodi se plasiraju na tržište Bosne i Hercegovine. Pored proizvodnog programa navedenog na ovim stranicama u mogućnosti smo da proizvodimo i stočne smješe prema Vašim željama. Proizvodimo kvalitetne i bezbjedne proizvode koji u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve, potrebe i očekivanja korisnika. Sa našim proizvodima Vam je zagarantovana veća dobit i zdravija stoka. Stalnu kontrolu naših proizvoda vrši Poljoprivredni institut Banja Luka.

TERRAVITASvojim radom, zalaganjem i kvalitetom proizvoda stekli smo ugled kod velikog broja kupaca. Preduzeće TERRAVITA d.o.o. do sada je bila pouzdan poslovni partner, a opredjeljenje nam je i čvrsta namjera da i u budućnosti obogatimo našu saradnju sa dosadašnjim poslovnim partnerima, a istu i proširimo na nove zainteresovane partnere na obostrano zadovljstvo!