Logo


Stočna hrana za svinje

S-SK SMJEŠA ZA SUPRASNE KRMAČE I NAZIMICE
Potpuna krmna smješa sa 15% proteina

SIROVINSKI SASTAV: Žitarice, sušeni biljni proizvodi, sporedni proizvodi industrije ulja, skroba, šećera, alkohola i vrenja, mlinske industrije, ostali biljni proizvodi, mineralna hraniva (monokalcijum fosfat, stočna kreda, stočna so), aroma, sintetičke aminokiseline, vitaminsko-mineralna predsmješa.

UPOTREBA: Ova smješa je potpuna i koristi se za ishranu svinja u priplodu. Daje se u suvom stanju uz stalno prisustvo svježe vode za piće. Efekti korišćenja smješe kod krmača i nazimica - skraćenje servis perioda, veći broj prasadi u leglu, smanjena mogućnost pojave MMA sindroma, manje proliva kod prasadi na sisi, veći broj zalučene prasadi. Posebno se preporučuje farmama, za uzgoj visokoproizvodnih grla.

Deklaraciju proizvoda možete pogledati ovdje!

Stočna hrana za svinje

S-KD SMJEŠA ZA KRMAČE DOJILJE
Potpuna smješa za ishranu krmača dojilja i nerastova sa 15% proteina

Daje se kao potpuna hrana krmačama dojiljama i nerastovima - 15% proteina. S-KD je potpuna smješa za ishranu krmača dojilja koja obezbjeđuje zdravlje krmača te visoku i kvalitetnu proizvodnju mlijeka. U smješu je dodat apsorbent mikotoksina koji ima značajnu ulogu u očuvanju zdravlja stoke i aroma koja poboljšava samu konzumaciju hrane. Obročna ishrana ovom potpunom smješom podstiče zdravlje, stabilnost i veliki broj prasadi po leglu.

UPOTREBA: Ova smješa se primjenjuje za ishranu krmača dojilja i nerastova, daje se kao potpuna smješa u svježem stanju uz prisustvo svježe vode!

Deklaraciju proizvoda možete pogledati ovdje!