Logo


Stočna hrana za perad

P-B1 STARTER ZA PILIĆE
Potpuna smješa za tov pilića sa 21% proteina

Potpuna smješa za početni tov pilića sa minimalno 21% proteina, idealno je hranivo za ishranu brojlera od jednog dana do četiri nedjelje starosti. Sačinjavaju je sirovine koje ispunjavaju sve zahtjeve u savremenoj tehnologiji proizvodnje stočne hrane. Smješa obezbjeđuje neophodne količine: vitamina, minerala, mikroelemenata, bjelančevina i aminokiselina neophodnih za razvoj brojlera navedenog uzrasta. Ova smješa sadrži odgovarajući kokcidiostatik koji i u preventivnim dozama može spriječiti pojavu kokcidioze. U smješu je dodat apsorbent mikotoksina koji ima značajnu ulogu u očuvanju zdravlja živine i aroma koja poboljšava samu konzumaciju hrane.

UPOTREBA: Ovo hranivo primenjuje se do četvrte nedjelje tova. P-B1 STARTER obavezno davati u svježem stanju uz prisustvo svježe vode!

Deklaraciju proizvoda možete pogledati ovdje!

Stočna hrana za perad

P-B2 GROVER ZA PILIĆE
Potpuna smješa za tov pilića sa 18% proteina

Potpuna smješa za ishranu tovnih pilića od četiri nedjelje starosti do kraja tova. Ova smješa obezbjeđuje laku probavljivost, visok sadržaj vitamina i minerala te odgovarajući odnos proteina i energije neophodan za isplativ i brz tov pilića. U smješu je dodat apsorbent mikotoksina koji ima značajnu ulogu u očuvanju zdravlja živine i aroma koja poboljšava samu konzumaciju hrane. Za uspješan tov je potrebno obezbjediti adekvatne uslove smještaja pa je važno obratiti pažnju na: kvalitet prostirke, gustinu naseljenosti, temperaturu, ventilaciju i vlažnost, svjetlost, kvalitet jednodnevnog pileta, takođe uzeti u obzir da muški pilići trebaju nešto više vremena za tov.

UPOTREBA: Ovo hranivo se primjenjuje od četvrte nedjelje do završetka tova. Grover obavezno davati u svježem stanju uz prisustvo svježe vode!

Deklaraciju proizvoda možete pogledati ovdje!